Menteşe'de geceyi mesaiyle geçiren belediye ekipleri, sağanak yağışa karşı teyakkuzda
- 6 / 1
Menteşe Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan şiddetli yağışlarla mücadele etmek amacıyla gece boyunca sahada yoğun bir çalışma yürüttü. Akşam saatlerinden itibaren başlayan ve özellikle şehir merkezinde odaklanan mazgal temizliği operasyonları sayesinde yağmur sularının tahliyesi hızlandırıldı, olası risklere karşı acil önleyici tedbirler alındı.
- 6 / 2
Yağışlı gece boyunca Menteşe'nin 13 farklı mahallesinde toplam 56 noktada meydana gelen olumsuz durumlara ekipler anında müdahale etti. Yeniköy, Kötekli, Yeşilyurt ve Yerkesik gibi mahallelerde yoğunlaşan çalışmalarla vatandaşların mağduriyet yaşamaması için seferber olundu. Gelen tüm talepler hızla değerlendirilerek olumsuzlukların giderilmesi sağlandı.
- 6 / 3
Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras, önümüzdeki günlerde de yağışların sürebileceği uyarısında bulundu. Başkan Aras, tüm belediye ekiplerinin sahada olduğunu, vatandaşların aşırı yağışlardan etkilenmemesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını ve sürecin yakından takip edildiğini belirtti. Yağışların devam etmesi beklentisi nedeniyle vatandaşlardan tedbiri elden bırakmamalarını rica eden Aras, ihtiyaç duyulduğunda 0252 214 48 80 numaralı Çağrı Merkezi'nden ulaşabileceklerini hatırlattı. Menteşe Belediyesi, hava şartları normale dönene dek ekipleriyle birlikte teyakkuz halinde çalışmalarına devam edecek.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 22:40Yapay zeka çıldırıyor: Küresel harcamalar rekor kırarak 2,59 trilyon dolara fırlayacak
- 22:31Yenişehir, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı
- 22:22Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye 'bilen' sporculardan oluşan futbol aklı vaadi
- 22:12Bolu'da 200 metrelik Türk bayrağıyla coşkulu yürüyüş
- 22:03Yağmura inat 19 Mayıs coşkusu: Kastamonu'da Gençlik Yürüyüşü tam not aldı










