Marmaris'te çevre temizliği seferberliği: 140 çöp poşeti toplandı
- 8 / 1
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 'Doğamız miras değil, geleceğin emanetidir' sloganıyla başlatılan çevre temizliği seferberliği devam ediyor. Marmaris Kaymakamlığı öncülüğünde, şehrin giriş noktalarından Taşhan Mevkii'nde gerçekleştirilen temizlik çalışmasına belediye ekipleri de destek verdi.
- 8 / 2
Marmaris Kaymakamlığı, Milli Parklar Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Jandarma ekipleri, STK'lar ve çok sayıda gönüllü vatandaşın katılımıyla sabah 10.00'da başlayan ve 3 saat süren etkinlikte 140 battal boy çöp poşeti dolusu çöp toplandı. Toplanan çöplerin bir kısmı geri dönüşüm için ayrıştırıldı.
- 8 / 3
Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, yaptığı açıklamada, 'Doğamız bizim geleceğimiz, en büyük mirasımızdır. Buraları duyarsız kişiler yüzünden çöplük haline getirmemeliyiz. Doğamız küllük değil, gelecek nesillere emanetimizdir' dedi. Kaya, vatandaşları, özellikle yangın riski yüksek bölgelerde çöp atılmaması konusunda duyarlı olmaya davet etti. Etkinliğe, Kaymakam Kaya'nın yanı sıra jandarma ekipleri, Ağaçlandırma ve Doğa Koruma Derneği Başkanı Ali Demirtaş ve çok sayıda gönüllü katıldı.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 22:31Gök yüzündeki kırmızı ışıkların sırrı sonunda çözüldü
- 22:22Simge Barankoğlu'na müstehcenlik iddianamesi mahkemeye ulaştı
- 22:13Çeyrek altın dönemi kapanıyor: Ekonomik alternatifler gündemde
- 22:04Ordu Millet Bahçesi büyüyor: Otopark kapasitesi 2 bine çıkıyor, kentsel dönüşüm hızlanıyor
- 21:55Emeklilik yaşı 65'e çıkıyor: Hangi gruptasınız?









