Manisa'da yol çökmesi sonrası dehşet: Toprak altından insan kemikleri çıktı!

  • 3 / 1 Manisa'da yol çökmesi sonrası dehşet: Toprak altından insan kemikleri çıktı! 0

    Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, yoğun yağışların ardından bir sokakta meydana gelen çökme, korkunç bir keşfe yol açtı. Çökmenin olduğu alanda inceleme yapan vatandaşlar, toprak içerisinde insan kafatası ve kemik parçaları buldu.

  • 3 / 2 Manisa'da yol çökmesi sonrası dehşet: Toprak altından insan kemikleri çıktı! 1

    Olay, İstasyonaltı Mahallesi Yaprak Sokak'ta yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çöken yolda inceleme yapan çevre sakinleri, toprakta fark ettikleri kemik parçaları üzerine derhal polis ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak sokağı trafiğe kapattı. Olay Yeri İnceleme ve belediye ekipleri, koordineli bir şekilde bölgede kazı ve inceleme çalışması başlattı.

  • 3 / 3 Manisa'da yol çökmesi sonrası dehşet: Toprak altından insan kemikleri çıktı! 2

    Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda, yüzeye yakın bir noktada insana ait olduğu düşünülen bir kafatası ve çeşitli kemik parçalarına ulaşıldı. Bulunan materyaller, Cumhuriyet savcısının talimatıyla kimlik tespiti ve daha ileri incelemeler yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor ve kemiklerin kime ait olduğu ile olayın geçmişi aydınlatılmaya çalışılıyor. Bölge sakinleri arasında, alanın daha önce eski bir mezarlık olduğu ve bulunan kemiklerin bu mezarlara ait olabileceği yönünde iddialar da ortaya atıldı. Kesin sonuçların Adli Tıp'tan gelecek raporla netleşmesi bekleniyor.