Manavgat'ta faal olmayan su tesisinden 6 milyon liralık hırsızlık
- 3 / 1
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü'ne ait faal olmayan su temin projesi tesisinde meydana gelen hırsızlık olayları, jandarma ekiplerinin çalışmalarıyla aydınlatıldı.
- 3 / 2
Manavgat Ulukapı Mahallesi'nde bulunan tesis, farklı tarihlerde üç ayrı hırsızlık olayıyla gündeme geldi. 1 Şubat Pazar günü, tesiste yapılan incelemelerde, 10 tonluk vinç, yaklaşık 2 ton ağırlığında merdiven korkulukları, iki adet 500 kilogramlık demir kapı ve rögar ızgaralarının kesilerek çalındığı tespit edildi. Ayrıca, daha önce tesis içerisinden binlerce metre bakır elektrik kablosu da çalındı.
- 3 / 3
Olaylarla ilgili olarak Manavgat Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekipleri, kamera görüntüleri ve teknik takip ile araştırma başlattı. Yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, hırsızlıkları gerçekleştiren Y.D., H.B.A. ve Ö.Ö. isimli şahıslar gece saatlerinde oksijen tüpü kullanarak metal keserek yakalandı. Çalınan değerli metal ve elektronik malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 6 milyon TL olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şahıslar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkemece tutuklandılar.
- 15:44İzmir'de dehşet anları! İnşaat vincinin parçası işçilerin üzerine düştü, 3 yaralı!
- 15:34Ankara'da çocuk bıçaklama olayı: Yaralı hastaneye kaldırıldı
- 15:24Erdoğan'dan net mesaj: 'Hiçbir güç Türkiye'ye parmak sallayamaz!
- 15:15Vali Sözer, Gölpazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi
- 15:05Şehitkamil’de gıda denetimleri sıkılaştı: Sağlıklı ve hijyenik gıda için alarma geçildi!










