Kuzey Marmara Otoyolu'nda kar yağışı faciaya dönüştü: Servis devrildi, 11 kişi yaralandı
- 5 / 1
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Arnavutköy Boğazköy İstiklal mevkiinde, yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda bir servis aracı devrildi. Kazada serviste bulunan 11 kişi hafif yaralandı. Olay, gece saat 04.00 sıralarında Edirne yönünde meydana geldi.
- 5 / 2
Edinilen bilgilere göre, 34 LPT 868 plakalı Mercedes marka servis aracının sürücüsü F.S., kar yağışı sonrası oluşan kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç yoldan çıkarak önce ters döndü, ardından devrilip bariyerlere çarptı. Kazanın ardından servis aracı yan döndü ve içindeki yolcular sıkıştı.
- 5 / 3
Olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve UMKE ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yolcuları kurtarmak için çalışma başlattı ve tüm yolcular çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucunda, yaralı 11 kişinin hafif yaralandığı belirlendi. Yaralılar çevre hastanelere sevk edilirken, kaza yapan servis aracı çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.
- 5 / 4
Kaza gece saatlerinde gerçekleştiği için trafik akışına önemli bir etkisi olmadı. Polis ekipleri, trafiğin kontrollü bir şekilde ilerlemesini sağladı. Kazada şans eseri ölen veya ağır yaralanan kimse olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 5 / 5
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor









