Küçük Kerem Ali, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
- 6 / 1
Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 yaşındaki Kerem Ali Polat, Bursa’nın Orhangazi ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
- 6 / 2
Kazanın ardından baba Resul Polat, cenaze sırasında güçlükle ayakta durabildi. Bayburt’taki bir cenaze için Orhangazi’den hareket eden Resul Polat’ın kullandığı araç, Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde D-100 kara yolunun Aşağıkale Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak dere kenarına devrildi. Bu talihsiz olayda sürücü Resul Polat ile araçta bulunan yolcular H.P., S.P. ve A.P. yaralanırken, minik Kerem Ali maalesef olay yerinde hayatını kaybetti.
- 6 / 3
Hayatını kaybeden Kerem Ali’nin cenazesi, Sivas’tan alınarak Orhangazi’ye getirildi. Orhangazi Ahmet Yesevi Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından minik Kerem, ilçe mezarlığında toprağa verildi. Bu acı kayıp, ailesi ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 21:18Avrupa alevler içinde: Yüz binlerce insan evsiz kaldı, 2. Dünya Savaşı sonrası en büyük felaket!
- 21:07BM Genel Sekreteri Guterres, Kıbrıs'ta barış için kritik görüşmelere başladı
- 20:56Bursa’dan bir lezzet daha tescillendi: Keles Sorgun Peyniri artık markalaştı
- 20:46İncir Araştırma Enstitüsü'nde taze incir satışları başladı
- 20:35Sedye üzerinde kalp masajı: Bursa'da doktorun kahramanlığı yürekleri ısıttı










