Köyceğiz'in üç mahallesinde parke döşeme çalışmaları başladı
- 3 / 1
Köyceğiz’in Pınar, Çayhisar ve Akköprü mahallelerinde, Şubat ayında yaşanan sağanak yağışların ardından taşkın ve sele maruz kalan yollar için parke döşeme çalışmaları başlatıldı.
- 3 / 2
Mahalle muhtarları Ömer Ali Kanat (Pınar), Oğuz Dolu (Çayhisar) ve Metin Acar (Akköprü) yaptıkları ortak açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle bu çalışmalara başladıklarını belirttiler. Projenin hedefi, mahallelerin altyapı ve üstyapı standartlarını yükseltmek, ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmektir.
- 3 / 3
Muhtarlar, bu süreçte kendilerine destek veren Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu, AK Parti İl Başkanı Cengizhan Güngör ve İlçe Başkanı Mehmet İlhan’a da teşekkür ettiler. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak, mahallelerin daha güzel ve yaşanabilir bir görünüm kazanması hedefleniyor.
- 01:11BYD, 905 kilometre menzil sunan yeni elektrikli sedanını tanıttı
- 01:01Televizyon ekranlarından parlamentoya: Ünlü oyuncu Şara'dan sürpriz atama!
- 00:50Amerika'da üretilmeyen 10 Amerikan arabası: Küresel tedarik zincirinin etkileri
- 00:40Çölün ortasında mucize: Güneş panelleri dev şemsiye olup meyve yetiştiriyor!
- 00:30Temmuz 2026 kira artış tavan oranı açıklandı: Yüzde 32,03











