Kocaeli'nde D100 karayolu kazası: 2 çocuk yaralandı
- 4 / 1
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde D100 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında iki çocuk yaralandı. Kazaya, lastiği patlayan bir otomobilin yol kenarında durması ve ardından bu otomobile hafif ticari bir aracın çarpması neden oldu.
- 4 / 2
81 AAH 691 plakalı otomobilin sürücüsü M.D., lastiğinin patlaması sonucu yol kenarında durmak zorunda kaldı. Bu sırada 41 ALH 203 plakalı hafif ticari araç, İ.Ç. yönetiminde seyir halindeyken otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hafif ticari araç yan yattı ve araçta bulunan iki çocuk yaralandı. Yaralı çocuklar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
- 4 / 3
Kaza nedeniyle D100 Karayolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle birlikte, yoldan kaldırılan araçların ardından trafik eski seyrine döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
- 4 / 4
- 01:10Permafrostta çözülme başladı, sera gazları atmosfere salınıyor
- 01:00Soma maden kazasında hayatını kaybedenlerden biri Denizlili çıktı
- 00:50Ogallala Akiferi'nde su seviyesi tehlikeli şekilde azalıyor
- 00:40Nükleer silahlanmada Soğuk Savaş sonrası ilk tehlike artışı
- 00:30Balık yaşam alanları oluşturmak için ağaçlar göle yerleştirildi










