Karayazı'da kurdo fırtınası can aldı: İki kişi yüz felci geçirdi
- 3 / 1
Erzurum'un Karayazı ilçesi, kış aylarının en çetin dönemlerinden birini yaşarken, ocak ve şubat aylarında etkili olan ve halk arasında 'Kurdo fırtınası' olarak bilinen şiddetli rüzgâr, yaşamı olumsuz etkiledi.
- 3 / 2
Hava sıcaklığının eksi 31 dereceye kadar düştüğü, rüzgâr hızının ise saatte 30-40 kilometreye ulaştığı ilçede, aşırı soğuk ve sert rüzgâr iki vatandaşın yüz felci geçirmesine neden oldu. Yüz kaslarında ani tutulma şikayetiyle hastaneye başvuran vatandaşlara 'fasiyal paralizi' teşhisi konuldu.
- 3 / 3
İlk müdahaleleri Karayazı'da yapılan hastalar, daha kapsamlı tetkik ve tedavi süreçleri için Erzurum şehir merkezindeki hastanelere sevk edildi. Yetkililer, vatandaşları aşırı soğuk ve rüzgârlı havalarda mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları, baş ve yüz bölgelerini soğuktan koruyacak şekilde giyinmeleri konusunda uyardı.
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi










