İzmir'de taksicilere motorinde yüzde 5 indirim

  • 3 / 1 İzmir'de taksicilere motorinde yüzde 5 indirim 0

    İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Karabağlar Belediyesi arasında imzalanan bir protokol ile Üçyol’daki Karbel Akaryakıt İstasyonu’nda taksici esnafına özel yüzde 5 indirim uygulaması başlatıldı. Artan akaryakıt fiyatlarının esnafa getirdiği yükü hafifletmeyi hedefleyen bu uygulama, İzmir’deki taksiciler için önemli bir destek olarak görülüyor.

  • 3 / 2 İzmir'de taksicilere motorinde yüzde 5 indirim 1

    Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, protokol hakkında yaptığı açıklamada, istasyonun sadece ekonomik değil, sosyal ve çevresel açılardan da örnek bir proje olduğunu vurguladı. Başkan Kınay, 'İstasyonumuzu üç ay önce açarken sadece akaryakıt satışı yapan bir tesis değil; çevreci, kendi enerjisini üreten, kadın dostu bir yaşam alanı olarak tasarladık. Şimdi de taksici esnafımızla dayanışmayı büyütmek için bu yüzde 5’lik indirim protokolünü hayata geçiriyoruz. Bu iş birliği sayesinde hem esnafımıza nefes aldırıyoruz hem de Karabağlar’da dayanışmanın en güzel örneklerinden birini ortaya koyuyoruz.' dedi. Ayrıca tesisin enerji ihtiyacının büyük bölümünü kendi ürettiğini ve yeşil enerjiyle çalışmasının İzmir’in sürdürülebilir geleceği için de örnek teşkil ettiğini belirtti.

  • 3 / 3 İzmir'de taksicilere motorinde yüzde 5 indirim 2

    İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Özkan ise, indirim anlaşmasının esnafa doğrudan katkı sağlayacağını belirterek, 'Akaryakıt fiyatlarının sürekli arttığı bir dönemde motorin alımlarında yüzde 5 indirim, esnafımız için çok ciddi bir avantajdır. Bu protokol esnafımızın yükünü hafifletecek, kazancına katkı sunacaktır. Görüşmelerin tamamlanmasıyla benzin ve LPG alımlarında da indirim sağlanacak. Katkılarından dolayı Karabağlar Belediye Başkanımız Sayın Helil Kınay’a teşekkür ediyoruz.' şeklinde konuştu. Özkan, bu çalışmanın kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki dayanışmaya da örnek olduğunu ifade etti. İmza töreninin ardından Başkan Helil Kınay ve Oda Başkanı Erkan Özkan, Karbel OPET’i ziyaret ederek personel ve taksicilerle buluştu ve ilk yakıt dolumunu birlikte gerçekleştirdi. Taksici esnafı, Üçyol Karbel akaryakıt istasyonuna giderek form doldurup Opet Ticari Kart alarak motorin alımlarında anında yüzde 5 indirimden yararlanabilecek. İstasyonda ayrıca uygun fiyatlı araç yıkama hizmeti de sunuluyor. Karabağlar Belediyesi tarafından işletilen Karbel OPET, Ağustos ayında OPET Genel Müdürlüğü tarafından ‘Türkiye’nin En İyi Performans Gösteren İstasyonu’ seçilmişti.