İzmir'de dev orkinos avı: Balıkçıların nefes kesen mücadelesi kamerada
- 4 / 1
İzmir’in kıyılarında 'Shore Jigging' tekniğiyle avlanan balıkçılar, nadir görülen dev bir Bluefin Tuna (Mavi Yüzgeçli Orkinos) yakaladı. Olay, gece saatlerinde gerçekleşti ve saatler süren zorlu bir mücadele kameralara yansıdı.
- 4 / 2
Rutin avları için kayalık meraya inen YouTuber Oğuzhan Adanar ve ekibi, gecenin ilerleyen saatlerinde dev bir balık ile karşılaştı. Normalde sadece büyük ticari teknelerle avlanabilen bu orkinos, Adanar’ın oltasına takıldı. Balığın gücü ve ani hamleleri, ekip için zor bir mücadeleye dönüşürken, olta makinesinin aşırı ısınmasını önlemek için su dökerek soğutma işlemi yapmak zorunda kaldılar.
- 4 / 3
Gün ışığıyla birlikte kontrol altına alınan dev balık, kayalıklardan güvenle çıkarıldı. Avın ardından ekip üyeleri büyük bir mutluluk yaşadı. Oğuzhan Adanar, yakaladığı balığın kendisi için manevi bir anlam taşıdığını belirtti. Oğlunun adı Tuna olan Adanar, bu anının kendisi için özel olduğunu ifade etti. Yasal işlemler de tamamlandı ve ekip, av kaydını yaptırarak gerekli yükümlülükleri yerine getirdi.
- 4 / 4
- 12:14Bursa taksi plakaları İstanbul'u geride bıraktı: Değerler 20 milyon liraya ulaştı
- 12:04Çanakkale'de karga yangına neden oldu: Ekipler zamanla yetişti
- 11:54İzmir açıklarında nefes kesen göçmen operasyonu: 65 kişi kurtarıldı, 4’ü çocuk
- 11:45Bursa'da motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı
- 11:35Manisalı engelli yüzücüler, uluslararası projeyle Macaristan'a uçuyor: Sporun birleştirici gücü sahnede!











