İstanbul'un gökdelenleri arasındaki kaçak moloz faciası: Havadan çarpıcı görüntüler
- 6 / 1
İstanbul'da çevre kirliliği sorunlarına bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta gökdelenlerin arasında kalan bir arazide, kaçak moloz dökümü havadan görüntülendi. Bu görüntüler, şehrin göbeğinde yaşanan çevre tahribatını gözler önüne serdi.
- 6 / 2
Beşiktaş Levazım Mahallesi'ndeki ağaçlık alanda, gökdelenlerin arasında kalan bölgede moloz yığınları tespit edildi. Çevrede hiçbir güvenlik önlemi bulunmayan bu alana giren bir kamyonet, kaçak döküm yaparken havadan kaydedildi. Görüntülerde, araçtan inen 3 kişinin molozları bırakıp hızla uzaklaştığı görülüyor.
- 6 / 3
Kaçak hafriyat dökümü, moloz döküm alanlarına gitme ve hafriyat döküm maliyetlerinden kaçmaya çalışanlar tarafından gerçekleştiriliyor. Bu durum, İstanbul'da her geçen gün artan çevre kirliliği sorununu daha da kötüleştiriyor. Havadan çekilen görüntüler, bu yasa dışı faaliyetlerin ne kadar yaygın olduğunu ortaya koyuyor.
- 6 / 4
İstanbul'un kalabalık bölgelerinde, özellikle Beşiktaş gibi merkezi ilçelerde yaşanan bu kaçak döküm olayları, sadece çevre kirliliğine değil, aynı zamanda güvenlik risklerine de yol açıyor. Yetkililerin bu tür faaliyetlere karşı daha sıkı önlemler alması gerektiği vurgulanıyor.
- 6 / 5
- 6 / 6
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi










