İstanbul'da restoran hırsızlığı: Bin dolar ve 10 bin lira çalındı
- 3 / 1
İstanbul Fatih Aksaray'da bulunan bir restoranda 26 Ağustos Salı günü saat 13.00 sıralarında hırsızlık olayı yaşandı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, şüpheli restoranın çevresini bir süre kontrol ettikten sonra içeri girdi.
- 3 / 2
Şüpheli, topallayarak içeri giren şüpheli, kasayı ve çekmeceleri tek tek kontrol etti. Kasa boş olduğu için, şüpheli bir çekmecede bulduğu ve içinde bin dolar ile 10 bin lira bulunan cüzdanı alarak hızla uzaklaştı. Ancak, çekmeceyi açık bıraktığını fark eden şüpheli, geri dönerek çekmeceyi kapattı.
- 3 / 3
İş yerinin güvenlik kamerası, şüphelinin restoran çevresini kontrol etmesini, içeri girmesini, çekmeceleri araştırmasını, cüzdanı alıp kaçmasını ve daha sonra açık unuttuğu çekmeceyi kapatmak için geri dönmesini kaydetti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
- 21:28Manisa'ya dev yatırım: Başkan Dutlulu, 1 milyar liralık köprülü kavşak müjdesi verdi
- 21:19BEUN'da 15 Temmuz'un 10. yılı anısına konferans düzenlendi
- 21:09MAGYED'den kaymakam Temurci'ye nezaket ziyareti: Nusaybin'in geleceği masaya yatırıldı
- 21:00Bilecik'te koruma altındaki çocuklara rol model desteği sağlandı
- 20:50Aliağa'da alevler yükseldi, ekipler seferber oldu










