Hatay'da sağanak yağış: Caddeler göle döndü
- 6 / 1
Hatay'ın İskenderun ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağış, cadde ve sokaklarda su birikintilerine yol açtı. Son 65 yılın en kurak dönemini yaşayan bölgede yaşanan bu ani yağış, kısa süreliğine de olsa rahatlama sağladı.
- 6 / 2
Meydan Mahallesi'nde tıkanan rögarlar nedeniyle oluşan su birikintileri, vatandaşların ulaşımını olumsuz etkiledi. Bu zorlu anlarda, 15 yaşındaki Arda Taha Harputlu ve abisi, ellerindeki sopalarla rögar kapaklarını temizleyerek suyun tahliyesini sağladı. Gençlerin gösterdiği bu duyarlılık, çevredeki vatandaşların takdirini kazandı.
- 6 / 3
Yoğun yağış nedeniyle kısa süreliğine aksayan ulaşım, Harputlu kardeşlerin özverili çalışmaları sayesinde normale döndü. Arda Taha Harputlu, yaşadıklarını anlatırken; 'Sabah saat 07.30'da başlayan çok şiddetli yağış nedeniyle abimle birlikte dışarı çıktık ve rögar kapaklarını temizlemeye çalıştık. Vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte, araçlar da ilerlemekte zorlanıyordu. Sopalarla giderleri açmaya çalıştık. Yolu açınca vatandaşlar bize teşekkür etti, alkışladılar. Herkes çok memnun oldu.' dedi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!
- 13:36Muğla'nın kütüphanelerine büyük ilgi: 130 bin kitap ödünç alındı
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok
- 13:06ABD'den Türkiye'ye tarihi iade: Smyrna'nın kayıp heykeli yuvasına döndü!









