Hatay'da depremzedelere yeni ev müjdesi: Hayaller gerçek oluyor!

  • 5 / 1 Hatay'da depremzedelere yeni ev müjdesi: Hayaller gerçek oluyor! 0

    Asrın felaketi sonrası Hatay'da, depremzedeler için gerçekleştirilen 9'uncu kura çekimi ile 11 bin 320 yeni bağımsız bölümün hak sahipleri belirlendi. Yeni evine kavuşan Şemse Bök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçenlere teşekkür ederek, bu evi 'hayallerimizin ötesinde' olarak tanımladı.

  • 5 / 2 Hatay'da depremzedelere yeni ev müjdesi: Hayaller gerçek oluyor! 1

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'dan video konferans ile katıldığı Antakya ilçesi Emek Mahallesi'ndeki törende, toplam 10 bin 928 konut ve 392 iş yeri olmak üzere 11 bin 320 bağımsız bölümün hak sahiplerini belirledi. Kura çekimi, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ve il protokolü ile hak sahibi vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

  • 5 / 3 Hatay'da depremzedelere yeni ev müjdesi: Hayaller gerçek oluyor! 2

    Vali Masatlı, Hatay'da şimdiye kadar 98 bin 74 bağımsız bölümün hak sahibinin belirlendiğini ve bu kura ile birlikte 11 bin 320 konut ve iş yerinin daha sahiplerine ulaştığını duyurdu. Vali, yeni konutların Hatay ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

  • 5 / 4 Hatay'da depremzedelere yeni ev müjdesi: Hayaller gerçek oluyor! 3

    Şemse Bök, örnek daireyi gezerek yeni evini çok beğendiğini ifade etti. Konteynerde yaşamaktan sonra böyle bir eve kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Bök, anahtarını teslim alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve emeği geçen herkese şükranlarını sunarak gözyaşlarını tutamadı.

  • 5 / 5 Hatay'da depremzedelere yeni ev müjdesi: Hayaller gerçek oluyor! 4