Hasan İmamoğlu: Bayburt'ta LGS'de il birincisi

  • 6 / 1 Hasan İmamoğlu: Bayburt'ta LGS'de il birincisi 0

    Bayburt'ta bulunan Şehitler Ortaokulu öğrencisi Hasan İmamoğlu, azmi ve disiplinli çalışmasıyla Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) il birincisi oldu. 500 tam puan üzerinden 491 puan alan başarılı öğrenci, sadece Türkçe ve İnkılap Tarihi derslerinde birer yanlış yapmış. Bu olağanüstü başarı, İmamoğlu'nun çocukluk hayalini gerçekleştirme yolunda önemli bir adım oldu.

  • 6 / 2 Hasan İmamoğlu: Bayburt'ta LGS'de il birincisi 1

    İmamoğlu, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için yıllarca çok çalıştığını belirtti. Günde iki saatini ders çalışmaya ayıran genç öğrenci, fen lisesini tercih edeceğini ve Uzay ve Uçak Mühendisliği bölümünde eğitim görmek istediğini ifade etti. Küçük yaşlardan beri bu hedefi belirlediğini ve kararlılıkla ilerlediğini vurgulayan İmamoğlu, başarısının sırrını azim ve disiplinli çalışmaya bağladı.

  • 6 / 3 Hasan İmamoğlu: Bayburt'ta LGS'de il birincisi 2

    Başarısında ailesinin ve öğretmenlerinin büyük desteğinin olduğunu belirten İmamoğlu, sınava girecek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Bol bol çalışmayı, ancak kendilerini sıkmamayı ve stres yapmamayı önerdi. Şehitler Ortaokulu Müdürü Mahir Pamukcu ise İmamoğlu'nun başarısından büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, öğrencisinin samimi ve disiplinli çalışmasının meyvelerini verdiğini söyledi. Okul yönetimi olarak İmamoğlu'nun gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ifade etti.

  • 6 / 4 Hasan İmamoğlu: Bayburt'ta LGS'de il birincisi 3

  • 6 / 5 Hasan İmamoğlu: Bayburt'ta LGS'de il birincisi 4

  • 6 / 6 Hasan İmamoğlu: Bayburt'ta LGS'de il birincisi 5