Gönen'de alkollü sürücünün çarptığı işçi servisinde dram: 1 can kaybı, 13 yaralı
- 3 / 1
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, bir işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi ise yaralandı. Kazanın, alkollü olduğu tespit edilen bir sürücünün karıştığı trafik kazası olduğu belirlendi.
- 3 / 2
Olay, Gönen istikametinden Sarıköy yönüne giden, Cemal Ö. (34) idaresindeki 10 S 28086 plakalı işçi servisi ile karşı yönden gelen, Arif F. (38) yönetimindeki 10 RN 206 plakalı otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi. Otomobil sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Servis, bir salça fabrikasında çalışan işçileri taşıyordu.
- 3 / 3
Kazada, serviste bulunan G.H. (29), F.N. (46), M.K. (44), N.K. (51), Y.E.K. (25), A.N.Ö. (45), N.A. (38), B.Ç. (27) ve A.Y. (28) ile otomobilde bulunan E.K. (25), M.Ö. (24) ve M.K. (38) yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı.
- 15:40Türkiye'nin 'Mavi Vatan' hamlesine Yunanistan'dan şok yanıt: Deniz parkları projesi masada!
- 15:33Kandıra'da yol yenileme ihalesi için geri sayım başladı
- 15:26Avustralya'dan dev proje: Milyonlarca insanın su sorunu kökten çözülüyor
- 15:19Yıldırım’da kurban alanlarında hijyen seferberliği sürüyor
- 15:12Japonya'dan gelen şok haber, küresel piyasaları tetikte bekletiyor: Para basma geri mi dönüyor?









