Gol düellosu Aktepe'de nefes kesti: Ankara Keçiörengücü ve Amed Sportif Faaliyetler sahadan beraberlikle ayrıldı
- 7 / 1
Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Aktepe Stadı'nda oynanan mücadelede Ankara Keçiörengücü ile Amed Sportif Faaliyetler, 2-2'lik skorla puanları paylaştı.
- 7 / 2
Karşılaşmanın 8. dakikasında Ankara Keçiörengücü, Mame Diouf'un golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Amed Sportif Faaliyetler bu gole 17. dakikada Mbaye Diagne ile cevap vererek skoru eşitledi. 28. dakikada Daniel Moreno sahneye çıkarak Amed Sportif Faaliyetler'i 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
- 7 / 3
İkinci yarıda da heyecan doruktaydı. Ankara Keçiörengücü, 79. dakikada Odise Roshi'nin attığı golle skora 2-2'lik eşitliği getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca, takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Hakem Oğuzhan Çakır'ın yönettiği maçta, Ankara Keçiörengücü'nden Francis Ezeh ve Oğuzcan Çalışkan, Amed Sportif Faaliyetler'den ise Cem Üstündağ sarı kart gördü.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 18:27İlyas Avcı: Doğadan topladıklarını ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyor
- 18:17Aydınlı arıcılar, bereketli bir bal sezonu için umutlu
- 18:08Manisa'da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
- 17:58Mahkeme kararıyla Kuşadası'nda vektörle mücadele yetkisi netleşti
- 17:49BBDSO, Prof. Dr. Ayhan Kızıl'ı anmak için özel konser düzenliyor










