Gençler toprağa kök saldı: Tarım Kampı'nın ikinci perdesi başarıyla kapandı
- 6 / 1
Bodrum Belediyesi'nin, gençleri tarımın derinliklerine, üretimin bereketine ve sürdürülebilir bir yaşamın bilgeliğine taşıyan vizyoner projesi Tarım Kampı, ikinci dönemini de başarıyla tamamladı. Garaova Tarım Parkı'nın bereketli kucağında gerçekleşen bu anlamlı kapanış, gençlerin edindikleri bilgileri taçlandıran sertifika töreniyle taçlandı.
- 6 / 2
Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'nün titizlikle yürüttüğü kamp süreci, gençleri adeta birer 'doğa bilgini'ne dönüştürdü. Lavanta hasadıyla başlayan bu yolculuk, onlara üretimin her bir aşamasını iliklerine kadar hissettirdi. Sadece teorik bilgilerle sınırlı kalmayan bu deneyim, ekolojik yaşamın sırlarını çözmelerine, kırsal üretim kültürünü benimsemelerine ve sürdürülebilir tarımın inceliklerini öğrenmelerine olanak tanıdı. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan yoğun program, gençlerin Agro Bodrum rotasındaki üretim alanlarını ziyaret etmesiyle daha da zenginleşti. Bu ziyaretler, bölgenin tarımsal potansiyelini ve geleceğini şekillendirme gücünü gözler önüne serdi.
- 6 / 3
Kampın finalinde, Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Sinem Uyar Kuyumcu'nun da teşrif ettiği heyecan verici bir sertifika töreni düzenlendi. Bu tören, sadece bir belgenin verilmesi değil, aynı zamanda gençlerin üretime olan inancının, doğayla kurdukları derin bağın ve kazandıkları yeni becerilerin bir kutlamasıydı. Konuşmalarda, gençlerin üretime entegrasyonunun ne kadar kritik olduğu vurgulanırken, bu tür projelerin geleceğin çiftçilerini, sürdürülebilir yaşam savunucularını yetiştirmedeki rolü altı çizildi. Üç dönem olarak planlanan kampın ikinci etabının kapanışıyla birlikte, tarıma gönül vermiş pek çok genç, üretimle buluştu. Üçüncü dönemde de Garaova Tarım Parkı, yeni nesilleri tarım, sürdürülebilirlik ve kırsal yaşam konularında donatmaya devam edecek. Bodrum Belediyesi, bu önemli mirası gelecek nesillere aktarma konusundaki kararlılığını projeleriyle sürdürüyor.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 21:06Yunan emekli paşası itiraf etti: Türkiye'nin F-35 hamlesi ve Çin'i bile geride bırakan savunma sanayii!
- 20:57Mersin'de denizde kaybolan 4 kişiden 3'ünün cansız bedeni bulundu, 1'i hâlâ kayıp
- 20:48Toprak altındaki tehlike büyüyor: Yollar ve köprüler alarm veriyor!
- 20:39Türkiye'de otomobil renkleri arasında gri öne çıkıyor
- 20:29İspanya'da yangın kabusu: 60 bin kişi evinden oldu, 1 kişi hayatını kaybetti










