Gaziantep'te dev kaçakçılık operasyonu: 5 kişi gözaltında
- 5 / 1
Gaziantep'te jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi ve 5 şüpheli gözaltına alındı.
- 5 / 2
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı iş birliği ile Nisan ayı boyunca kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına hız verildi. Şehitkâmil, Şahinbey ve Nurdağı ilçelerinde yapılan denetimlerde, kaçakçılık faaliyetlerinde yer alan 5 şüpheli tespit edilerek, ikametlerinde ve araçlarında arama yapıldı.
- 5 / 3
Yapılan aramalarda, toplamda 5 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara, 4 ton tütün, 680 kilo nargile kömürü, 130 kilo kaçak çay, 80 kilo nargile tütünü ve 25 adet elektrikli nargile kömürü tutuşturucusu ele geçirildi. Yakalanan 5 şüpheli hakkında yasal işlemler başlatıldı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 09:12Vali Baruş'tan vefa dolu ziyaretler: Şehit ailesi, gazi ve 100 yaşındaki yaşlı ziyaret edildi
- 09:02Ryanair, maliyet baskıları nedeniyle zam sinyali verdi
- 08:53Muğlaspor 1. Lig'de! Tarihi zafer kutlamaları şehirde coşkuyla yankılandı
- 08:43İstiridye kabuklarıyla kıyıları kurtaran kadın: Kaysha Kenney'nin ilham veren hikayesi
- 08:33Otoyol inşaatı altından 2200 yıllık Kelt hazinesi çıktı: 13 bin torba altın ve mücevher!










