• ceylan hafriyat
YAŞAM
Yayınlanma : 23 Ekim 2026 20:55

Ordu'ya yeni çekim merkezi için çalışmalar sürüyor

Ordu'ya yeni çekim merkezi için çalışmalar sürüyor
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, Gülyalı'daki Kordon Park'ta yeni bir çekim merkezi kazandırmak için projelerin sürdüğünü açıkladı ve köprü montajı hakkında bilgi verdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı ilçesindeki Kordon Park’ta yeni bir çekim merkezi kazandıracaklarını duyurdu.

Ordu\

Köprü montaj çalışmaları devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projede, Turnasuyu Kordon Park’ın 1. ve 2. etaplarını birbirine bağlayacak 80 metre uzunluğundaki yaya köprüsünün montajı sürmekte. 80 metre uzunluğunda ve 4 metre genişliğinde olan köprünün çelik montajının ardından korkuluk ve aydınlatma çalışmaları da yapılacak. Köprünün aralık ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Yeni projeler hayata geçirilecek

Başkan Güler, park alanında çeşitli yeni projelerin de devreye alınacağını belirtti. Kordon Park’ı bir yaşam merkezine dönüştürmek için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Güler, “Burada güzel bir yaşam merkezi oluşturuyoruz. Ayrıca sürpriz projelerimiz de olacak. Durugöl Tabiat Parkı’nda yaptığımız gibi burada da bir kanatlı hayvanat bahçesi, düğün salonu ve Ayışığı Kafe’yi hayata geçireceğiz” dedi.