Galatasaray Kocaeli'de coşkuyla karşılandı: Deplasman heyecanı dorukta!
- 5 / 1
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında heyecan dorukta! Galatasaray, yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı kafile, Kocaeli'ye ulaştığında taraftarlar tarafından adeta sevgi seliyle karşılandı.
- 5 / 2
Galatasaray takımı, Kocaelispor ile oynayacağı kritik mücadele öncesinde Kocaeli'ye hareket etti. Taraftarlar, takımın konaklayacağı otele akın ederek meşaleler yakıp tezahüratlarla unutulmaz bir karşılama organize etti. Bu coşkulu karşılama, futbolseverlerde büyük bir beklenti yarattı.
- 5 / 3
Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Yunus Akgün ve İlkay Gündoğan, bu önemli deplasman kadrosunda yer almadı. Kocaelispor maçı için belirlenen kamp kadrosunda ise Uğurcan Çakır, Metehan Baltacı, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Roland Sallai, Gabriel Sara, Mauro Icardi, Leroy Sane, Batuhan Şen, Eren Elmalı, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Ahmed Kutucu, Kaan Ayhan, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz, Wilfried Singo, Arda Ünyay ve Mario Lemina gibi isimler dikkat çekiyor.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart










