Eskişehirde Cafer Güven huzurevi için temel atıldı
- 3 / 1
Eskişehirde, Cafer Güven Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin temeli, Vali Hüseyin Aksoyun katılımıyla düzenlenen bir törenle atıldı.
- 3 / 2
Ertuğrulgazi Mahallesinde, Eskişehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait arsada inşa edilecek olan huzurevi, hayırsever Cafer Güven tarafından yaptırılacak. Törende konuşan Vali Aksoy, Güven Ailesinin daha önce de Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine destek olmak amacıyla bir otel inşa ettiğini hatırlatarak, bu hayırseverlik anlayışının devam etmesinin önemine değindi.
- 3 / 3
Yeni huzurevi, 54 odalı ve 108 yatak kapasiteli olacak şekilde planlandı. Vali Aksoy, Eskişehirde mevcutta 4 resmi huzurevi ve yaşlı bakım merkezi bulunduğunu, bu merkezlerde 370 yaşlı vatandaşın hizmet aldığını belirtti. Ayrıca, özel sektöre ait 6 bakım merkezinde ise 207 yaşlının kaldığını ifade etti. Yeni tesisin, huzurevinde kalmak için bekleyen yaşlı vatandaşlara modern bir yaşam alanı sunacağına vurgu yaptı. Aksoy, Cafer Güven Beye bu değerli katkısı için teşekkür ederek, yaşlıların saygı ve sevgiyle, uygun ortamlarda yaşamalarını sağlamanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ekledi.
- 07:31Nükleer santralde bulunan 4 metrelik fosil, evrimsel sırları gün yüzüne çıkardı
- 07:21Muş'ta dolu fırtınası faciaya döndü: Minibüs yan yattı, 2 kişi yaralandı
- 07:11Azdavay'da sağanak sonrası yürüyüş köprüsü sele kapıldı
- 07:01Nazan Öncel'den Sezen Aksu'ya zehir zemberek gönderme: 'Kanlıca'yı da gördük!
- 06:51Nisan ayında kartlı ödemelerde rekor: 2,5 trilyon lira aşıldı










