Eskişehir'de inşaatta çıkan yangın söndürüldü, çocuğun itfaiyeciden 'Korna' ricası gülümsetti

  • 6 / 1 Eskişehir'de inşaatta çıkan yangın söndürüldü, çocuğun itfaiyeciden 'Korna' ricası gülümsetti 0

    Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde, Çamlıca Mahallesi'ndeki atıl durumdaki bir inşaatta bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, dumanların yükseldiği inşaatta adeta seferber oldu.

  • 6 / 2 Eskişehir'de inşaatta çıkan yangın söndürüldü, çocuğun itfaiyeciden 'Korna' ricası gülümsetti 1

    Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmazken, itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını tamamladıktan sonra inşaatın her katını titizlikle kontrol etti. Yapılan incelemelerde, yangının içerde bulunan mobilya ve halı gibi malzemeleri tutuşturduğu belirlendi. Bu arada, mahalle sakinleri inşaatın madde kullanan kişiler tarafından mesken tutulduğunu iddia ederek polis ekiplerine mevcut durumdan duydukları endişeyi dile getirdi.

  • 6 / 3 Eskişehir'de inşaatta çıkan yangın söndürüldü, çocuğun itfaiyeciden 'Korna' ricası gülümsetti 2

    Yangın söndürme çalışmaları sırasında çevrede oyun oynayan çocuklar, itfaiye ekiplerinin mücadelesini merakla izledi. Bu anlardan birinde, siren sesleriyle olay yerine gelen ikinci itfaiye aracının sürücüsüne seslenen küçük bir çocuk, "Abi korna!" diyerek görevli personelden korna çalmasını istedi. Bu beklenmedik ve samimi istek, hem itfaiye erlerini hem de çevrede bulunan vatandaşları gülümsetti. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma sürüyor.

  • 6 / 4 Eskişehir'de inşaatta çıkan yangın söndürüldü, çocuğun itfaiyeciden 'Korna' ricası gülümsetti 3

  • 6 / 5 Eskişehir'de inşaatta çıkan yangın söndürüldü, çocuğun itfaiyeciden 'Korna' ricası gülümsetti 4

  • 6 / 6 Eskişehir'de inşaatta çıkan yangın söndürüldü, çocuğun itfaiyeciden 'Korna' ricası gülümsetti 5