Eskişehir'de huzurevi sakinleri için coşkulu bir gün: Sanatçı Yaşar Aydın sahne aldı
- 3 / 1
Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bulunan Fethi Yılmaz Sezer Huzurevi'nde kalan yaşlı bireyler için özel bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinlik, huzurevi sakinlerinin keyifli vakit geçirmesi ve sosyalleşmesi amacıyla organize edildi. Program kapsamında sanatçı Yaşar Aydın, huzurevinde sahne alarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
- 3 / 2
Yaşar Aydın'ın söylediği şarkılar eşliğinde dans eden ve eğlenen yaşlı bireyler, hem stres attı hem de birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu. Etkinliğe, Orhangazi Mahalle Muhtarı Hüseyin Erdemir ve mahalle sakinleri de katılarak destek verdi. Muhtar Erdemir, yaşlıların sevinçli olduğunu belirterek, "İnşallah bunun devamı gelir" ifadelerini kullandı.
- 3 / 3
Sanatçı Yaşar Aydın, etkinliğin devamına ilişkin planlarını açıkladı. Her ay bir mahalleyi huzurevine getirerek, dernekler, sivil toplum kuruluşları, fabrika çalışanları ve köylerden gelen misafirlerle yaşlıları buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Bu sayede, huzurevi sakinlerinin sosyal etkileşiminin artırılması ve toplumla bütünleşmeleri amaçlanıyor.
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!
- 13:36Muğla'nın kütüphanelerine büyük ilgi: 130 bin kitap ödünç alındı
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok
- 13:06ABD'den Türkiye'ye tarihi iade: Smyrna'nın kayıp heykeli yuvasına döndü!










