Eski Vali Erol Karaömeroğlu'nun cenazesi Ankara'da defnedildi
- 4 / 1
Eski Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Sivas'ta geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti. Ailesiyle birlikte seyahat ettiği sırada meydana gelen kaza, derin üzüntü yarattı. Karaömeroğlu'nun vefatı, kamuoyunda geniş yankı buldu ve birçok kişi tarafından taziye mesajları paylaşıldı.
- 4 / 2
Karaömeroğlu'nun cenazesi, Ankara'ya getirilerek Çankaya'daki Kocatepe Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törene, çok sayıda devlet yetkilisi, siyasetçi ve Karaömeroğlu'nun yakınları katıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer önemli isimlerin de aralarında bulunduğu kalabalık, eski valiye son görevlerini yerine getirdi.
- 4 / 3
Cenaze törenine katılan devlet yetkililerinin varlığı, Karaömeroğlu'nun kamu hayatındaki önemini ve bıraktığı etkiyi gözler önüne serdi. Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve CHP Sinop Milletvekili Engin Altay'ın da katıldığı tören, saygı ve hüzün dolu bir atmosferde gerçekleşti. Karaömeroğlu'nun ailesi ve yakınları, zorlu günlerinde yalnız bırakılmadıklarını gördüler. Cenaze töreninin ardından, Karaömeroğlu'nun naaşı Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.
- 4 / 4
- 23:09Bilecik’te haşerelere karşı kapsamlı ilaçlama çalışması
- 23:00Fenerbahçe'den bomba transfer: Mason Greenwood İstanbul'a geliyor!
- 22:51İsrail, Ben Gurion Havalimanı'nda ABD askeri uçaklarına yasak getirdi
- 22:42Sağlıkçıların kabusu: Çöp kavgası, iki acil tıp teknisyeni hastanelik oldu!
- 22:33Kadın çiftçilere özel eğitim programları devam ediyor










