Ehliyetsiz sürücü polise başkasının ehliyetini verdi, gazeteciye tepki gösterdi

  • 4 / 1 Ehliyetsiz sürücü polise başkasının ehliyetini verdi, gazeteciye tepki gösterdi 0

    Kayseri'de ehliyetsiz trafiğe çıkan bir sürücü, polis uygulamasında başka bir şahsın ehliyetini kullanarak durumu geçiştirmeye çalıştı. Kendisini görüntüleyen bir gazetecinin sorusu üzerine sürücü, 'Seni alâkadar etmez' yanıtını verdi.

  • 4 / 2 Ehliyetsiz sürücü polise başkasının ehliyetini verdi, gazeteciye tepki gösterdi 1

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kocasinan ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda rutin trafik uygulaması gerçekleştirdi. Ekipler, A.H. yönetimindeki 06 TT 2492 plakalı otomobili durdurdu. Sürücüden ehliyetini isteyen polisler, yapılan kontrollerde ehliyetin A.H.'ye ait olmadığını ve başka bir kişiye ait olduğunu belirledi.

  • 4 / 3 Ehliyetsiz sürücü polise başkasının ehliyetini verdi, gazeteciye tepki gösterdi 2

    Ehliyetsiz olarak araç kullandığı tespit edilen A.H., polis ekiplerine başkasının ehliyetini ibraz etti. Bu sırada olayı görüntüleyen gazetecinin 'Neden başkasının ehliyetini kullanıyorsun?' sorusuna sürücü, 'Seni alâkadar etmez' şeklinde cevap verdi. Ehliyetsiz araç kullanmak ve başkasının ehliyetini kullanmak suçlarından A.H.'ye toplam 37 bin 354 TL idari para cezası kesildi. A.H. ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

  • 4 / 4 Ehliyetsiz sürücü polise başkasının ehliyetini verdi, gazeteciye tepki gösterdi 3