Efeler'den 3 bin kişilik aşure ikramı: Birlik ve beraberlik vurgusu
- 5 / 1
Efeler Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle 3 bin kişilik devasa bir aşure hayrı düzenledi. Etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, aşure almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Bu geleneksel etkinlik, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirme amacı taşıdı.
- 5 / 2
Zafer Meydanı'nda gerçekleştirilen aşure hayrında, hazırlanan 3 bin kişilik aşure, kısa sürede tükenerek vatandaşlara dağıtıldı. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin de etkinlikte yer alarak vatandaşlarla sohbet etti ve onlara aşure ikramında bulundu. Yoğun katılım, etkinliğin ne kadar beğenildiğini gözler önüne serdi.
- 5 / 3
Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, aşurenin toplumsal birliği ve beraberliği simgelediğini belirterek, 'Aşure, içerisine farklı malzemelerin bir araya gelerek uyum içinde olduğu bir mozaik gibidir. Tıpkı milletimiz gibi, her bireyin farklılıklarıyla bir araya gelerek güçlü bir bütün oluşturduğunu temsil ediyor. Biz de vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman buradayız' ifadelerini kullandı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 21:21Katar, ABD ve İran arasındaki görüşmelerin durumunu açıkladı
- 21:12Teknoloji devlerinde şok düşüş: 22 milyar dolar eridi
- 21:0328 bin tonluk harp gemisi denizlere geri dönüyor: NATO gemileri yanında sönük kalacak
- 20:54Milyonerler patladı: 2025'te yeni bir rekor kırıldı, ama eşitsizlik derinleşiyor
- 20:44Tuzla Belediyesi, yaz için kapsamlı ot biçme seferberliği başlattı











