Düzce'de Ev Yangını Önlenerek Kökten Çözüldü
- 6 / 1
Düzce'de Ahmet Topal'a ait bir evin ardiye bölümünde çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki vatandaşlarda paniğe neden oldu. Gökyüzüne yükselen dumanlar, mahalle sakinleri tarafından net bir şekilde görülebildi.
- 6 / 2
Olayın bildirilmesi üzerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekiplerin anında müdahalesi sayesinde yangının evin tamamına sıçraması engellendi. Ardiyenin içerisinde bulunan çok sayıda kablo ve yanıcı madde alevlerin zaman zaman yeniden yükselmesine neden olsa da, itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren yoğun bir çalışmayla yangını kontrol altına alarak tamamen söndürmeyi başardı. Bu müdahale sayesinde olası bir felaket önlenmiş oldu.
- 6 / 3
Yangında şans eseri herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Ancak ardiye bölümü tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi. Yetkililer, vatandaşları özellikle ardiye ve depo gibi alanlarda elektrik tesisatına ve yanıcı maddelere karşı azami dikkat göstermeleri konusunda bir kez daha uyardı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
- 09:36Kentsel dönüşümde imzalar evinizi uçuruyor, borç batağına sürüklüyor: Uzmanlar uyarıyor!
- 09:29Afra Saraçoğlu'nun şıklığı sosyal medyada gündem oldu









