Domaniç'te gizli buzlanma minibüsü şarampole gönderdi, iki kişi şans eseri kurtuldu

  • 3 / 1 Domaniç'te gizli buzlanma minibüsü şarampole gönderdi, iki kişi şans eseri kurtuldu 0

    Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, Çakıl Köyü yolu üzerinde gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan bir minibüs şarampole yuvarlandı. Araç takla attıktan sonra yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi. İçindeki iki kişi ise bu şok edici kazadan yara almadan kurtulmayı başardı.

  • 3 / 2 Domaniç'te gizli buzlanma minibüsü şarampole gönderdi, iki kişi şans eseri kurtuldu 1

    Edinilen bilgilere göre, sürücü kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetti ve minibüs kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Takla atan araç, ancak bir ağaca takılarak durabildi. Kazada can kaybı ya da yaralanma olmazken, minibüste ciddi maddi hasar meydana geldi.

  • 3 / 3 Domaniç'te gizli buzlanma minibüsü şarampole gönderdi, iki kişi şans eseri kurtuldu 2

    Olayın ardından bölgeye toplanan vatandaşlar, özellikle kış aylarında bu yolun dar köprüleri ve keskin virajları nedeniyle sık sık kazalara sahne olduğunu ifade etti. Bu durum, bölgedeki yol güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi.