Didim'de gece yarısı gıda denetimi: Yaz nüfusuna karşı hijyen alarmı
- 3 / 1
Aydın'ın popüler turizm merkezi Didim'de, yaz nüfusunun artışıyla birlikte gıda güvenliğini sağlamaya yönelik sıkı denetimler gece saatlerinde de devam ediyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, özellikle gece hizmet veren işletmeleri mercek altına aldı.
- 3 / 2
Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı gıda kontrol görevlileri, yaz aylarında ilçe nüfusunda yaşanan belirgin artışa paralel olarak gıda işletmelerinde denetimlerini yoğunlaştırdı. Bu denetimler, vatandaşların güvenilir ve sağlıklı gıdaya erişimini temin etmek amacıyla hayata geçirildi. Denetimlerde, işletmelerin hijyen koşulları, gıda saklama ve hazırlama standartları ile yürürlükteki mevzuata uyumluluğu titizlikle incelendi.
- 3 / 3
Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan resmi açıklamada, denetimlerin mesai saatleriyle sınırlı kalmadığı vurgulandı. Özellikle gece geç saatlerde faaliyet gösteren işletmelere yönelik yapılan denetimlerin, yaz sezonu boyunca kesintisiz devam edeceği bildirildi. Yetkililer, halk sağlığının korunması ve güvenli gıda tedarik zincirinin sürdürülebilirliği için bu denetimlerin büyük önem taşıdığını belirtti. Denetimlerin, yaz sezonu boyunca aralıksız sürdürüleceği teyit edildi.
- 20:38Trump'tan İran müzakerelerine yeni şans: Askeri müdahale tehdidi gündemde
- 20:29İran'dan ABD'ye net cevap: Görüşme iddiaları yalanlandı, tehditlere boyun eğmeyiz
- 20:20Yunanistan'ın veto tehdidi, AB yaptırımlarını tehdit ediyor
- 20:10Gençler arasındaki husumet kanlı bitti: Bursa'da silahlı saldırı!
- 20:01İncirliova'da yeni hizmet araçları ile belediye kapasitesi artıyor










