Denizli semalarında firari maymun paniği: Seyir Tepesi'nde görüntülendi!
- 3 / 1
Denizli'de mantar toplamak için ormana giden bir vatandaşın gördüğü maymunla ilgili başlatılan arama çalışmaları devam ederken, firari hayvan bu kez kentin popüler noktalarından Seyir Tepesi'nde ortaya çıktı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan maymuna yiyecek verildiği anlar kameraya yansıdı.
- 3 / 2
Daha önce ormanlık bir alanda görülen ve Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerinin yakalamak için titiz bir çalışma yürüttüğü maymun, şimdi de Denizli'nin en çok ziyaret edilen turistik yerlerinden Seyir Tepesi'nde fark edildi. Görgü tanıklarının cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, maymunun çevrede rahatça dolaştığı ve etrafındaki insanlardan ilgi gördüğü görüldü.
- 3 / 3
Bu esnada bazı duyarlı vatandaşların firari maymuna şeker ve cips gibi yiyecekler verdiği anlar dikkat çekti. Ekiplerin ise bölgede arama ve yakalama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
- 00:50Ogallala Akiferi'nde su seviyesi tehlikeli şekilde azalıyor
- 00:40Nükleer silahlanmada Soğuk Savaş sonrası ilk tehlike artışı
- 00:30Balık yaşam alanları oluşturmak için ağaçlar göle yerleştirildi
- 00:19Trump, Netanyahu'yu desteklemeyeceğini açıkladı
- 00:09Canik Belediyesi'nden gençler için kültürel gezi projesi











