Denizli'de yangın: Havadan ve karadan yoğun müdahale sürüyor
- 6 / 1
Denizli'nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos Çarşamba günü başlayan yangınla mücadele beşinci gününde de devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde havadan ve karadan yoğun bir şekilde soğutma ve söndürme çalışmaları başlatıldı. Ekipler, yangını tamamen kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ediyor.
- 6 / 2
Yangın söndürme çalışmalarına 27 helikopter ve 1 uçak havadan destek verirken, karadan ise 151 arazöz, 10 iş makinesi ve 886 personel görev alıyor. Bölgenin farklı noktalarında devam eden yangınla mücadele, ekiplerin aralıksız çalışmalarıyla sürüyor.
- 6 / 3
Buldan'daki yangının beşinci gününde, ekiplerin yoğun çabaları yangının kontrol altına alınması için devam ediyor. Çalışmaların yoğunluğu ve ekip sayısı, yangının büyüklüğünü ve kontrol altına alınmasının zorluğunu gösteriyor.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 14:09Standard Chartered, 7 binden fazla çalışanını işten çıkaracak
- 13:59Kaliforniya'nın zenginliği Türkiye'den filizlendi: 'Calimyrna' incirinin gizli Anadolu sırrı
- 13:48Nilüfer, 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladı: Gençlik ve Cumhuriyet vurgusu
- 13:39Gökçeada'da voleybol coşkusu: 7. geleneksel turnuva sporseverlerle buluştu
- 13:29Edremit'te 19 Mayıs coşkusu Melek Mosso'nun sahne performansıyla zirveye ulaştı









