Denizli'de şiddetli yağışlar köprüleri vurdu, ulaşım durma noktasına geldi
- 3 / 1
Denizli'nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinde etkili olan yoğun yağışlar, Kanlı Çay ve Karanfilli Çayı'nda su seviyesinin hızla yükselmesine neden oldu. Taşkınlar, dere yataklarının suyu taşımakta yetersiz kalmasıyla birlikte bölgede ciddi hasarlara yol açtı. Özellikle köprülerin ayaklarında meydana gelen ağır hasarlar, ulaşımı neredeyse imkânsız hale getirdi.
- 3 / 2
Yoğun yağışın ardından debisi artan çaylarda suyun yatağına sığmaması, bazı köprülerin ayaklarında ağır hasarlara neden oldu. Bu durum, bölgedeki köprüsüz yollarda geçişleri tamamen engelledi. Ayrıca, tarla ve arazi yollarında su birikintileri ve akıntılar nedeniyle ulaşımda önemli aksaklıklar yaşandı.
- 3 / 3
Bölgede yaşayan vatandaşlar, çayların uzun süredir bu seviyeye yükselmediğini ve bu şiddette akmadığını belirterek, yağışın etkisinin oldukça güçlü olduğunu ifade etti. Yaşanan taşkınlar ve hasarlar, bölge sakinlerini şaşkına çevirdi ve günlük hayatı olumsuz etkiledi.
- 19:23Bursa'da kaldırımları işgal edenlere zabıta denetimi
- 19:14Bilecik'te biçerdöver operatörlerine yangın tedbirleri hatırlatıldı
- 19:04Eskişehir'de trafik kazası: 1 yaralı
- 18:55Abdullah Uslu, ODTÜ'ye yerleşerek hayalini gerçekleştirdi
- 18:45Karacabey'de motosiklet denetimi: 20 kişiye 250 bin TL ceza










