Denizli'de çocuklar bisikletlerle neşe doldu

  • 6 / 1 Denizli'de çocuklar bisikletlerle neşe doldu 0

    Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Biz Büyük Bir Aileyiz' etkinliği, ebeveyn kaybı yaşamış çocuklar için umut dolu bir gün oldu.

  • 6 / 2 Denizli'de çocuklar bisikletlerle neşe doldu 1

    Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, bu anlamlı programda çocuklarla bir araya gelerek, devletin her zaman onların yanında olduğunu vurguladı. Etkinlikte çocuklara hediye edilen 50 bisiklet, onların yüzlerinde büyük bir sevinç yarattı. Vali Köşger, ebeveyn kaybı yaşayan çocuklar ve onlara bakım veren ailelerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

  • 6 / 3 Denizli'de çocuklar bisikletlerle neşe doldu 2

    Konuşmasında çocuklara tavsiyelerde bulunan Vali Köşger, ekran maruziyetinin olumsuz etkilerine dikkat çekti. Açık havada spor yapmanın ve bisiklet sürmenin önemini vurgulayan Köşger, Denizli'deki spor imkânlarını da anlatarak, çocukların bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi. 'Hayatınızı en güzel şekilde değerlendirerek ülkemize faydalı bireyler olarak yetişmenizi diliyorum.' diyerek konuşmasını tamamladı.

  • 6 / 4 Denizli'de çocuklar bisikletlerle neşe doldu 3

  • 6 / 5 Denizli'de çocuklar bisikletlerle neşe doldu 4

  • 6 / 6 Denizli'de çocuklar bisikletlerle neşe doldu 5