Çorum'da engelli bireylere özel asker kınası etkinliği düzenlendi
- 3 / 1
Çorum’da temsili askerlik yapacak engelli bireyler için özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu anlamlı günde, asker kınası yakılarak şehit turu atıldı.
- 3 / 2
Çorum Belediyesi ve Altı Nokta Görme Engelliler Derneği Çorum Şubesi'nin iş birliği ile düzenlenen etkinlikte, engelli bireylere asker kınası yakıldı. Etkinliğin ardından, katılımcılar Çorum Belediyesi halk otobüsleri ile şehir turu atarak asker uğurlama konvoyuna katıldılar. Bu konvoy, engelli bireylerin vatan sevgisini ve ülkeye bağlılıklarını simgeliyor.
- 3 / 3
Engelli bireyler, şehir turunun ardından Çorum Şehitliği’ni ziyaret ederek burada aileleri ve vatandaşlarla birlikte şehitler için dua ettiler. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, etkinlikte yaptığı konuşmada, vatan sevgisinin engel tanımadığını vurguladı. Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanı Şaban Kabakçı da, etkinliğin zenginleştirilmesinde destek verenlere teşekkür etti ve gönlü vatan aşkıyla dolu arkadaşlarına hayırlı tezkereler diledi.
- 20:08İznik Gölü'nde balıkçıların ağına tarihi gemi dümeni takıldı
- 19:59Kütahya'da güneş açtı, parklar dolup taştı: Piknik ve spor şenliği
- 19:49İstanbul’un yanı başındaki doğa harikası: Müflizdere Şelalesi
- 19:40Okyanus tabanında hoparlörler çaldı: 'Hayalet' resiflere yaşam sesiyle geri dönüş!
- 19:31Coconut Grove: Milyarderlerin yeni cenneti










