Çerkezköy'de otluk alanda çıkan yangın fabrikaları ve villayı tehdit etti
- 4 / 1
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde öğle saatlerinde Veliköy Mahallesi Bağlık Oba mevkiinde çıkan otluk yangını, rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Yangın kısa sürede çevrede büyük endişeye neden oldu ve fabrikalar ile bir villayı tehdit eder hale geldi.
- 4 / 2
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yoğun duman, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalara ulaşınca, fabrika yönetimleri işçilerin güvenliği için üretimi durdurup çalışanlarını evlerine gönderdi. Alevler aynı zamanda otluk alana yakın bir villaya sıçrama tehlikesi oluşturdu. Villa sakinleri tahliye edildi.
- 4 / 3
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık iki saat süren yoğun çalışmaları sonucunda yangın tamamen kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 4 / 4
- 08:00Erzincan, dünya arkeolojisinin buluşma noktası oluyor
- 07:48Erzincan'da gökyüzünden yağan dolu ve dağdan kopan topraklar yolu kapattı
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!
- 05:53İşçiler eylemde: Sözler tutulmadı, kıdem tazminatları ödenmedi








