Canik Belediyesi'nden karla mücadelede hem yol açtı hem gönül ısıttı
- 3 / 1
Samsun'un Canik Belediyesi, zorlu kış koşullarıyla mücadele ederken bir yandan da vatandaşların takdirini toplayan ikramlarla yüzleri güldürüyor. Ekipler, karla kapanan yolları açmak için aralıksız çalışırken, bu çabaları sıcak ikramlarla taçlandırıyor.
- 3 / 2
Merkez ve kırsal mahallelerde koordineli bir şekilde sürdürülen karla mücadele çalışmaları sayesinde yollar açık tutuldu. Özellikle Gürgenyatak Mahallesi gibi ailelerin keyifli vakit geçirdiği noktalarda vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. Yapılan çalışmalardan ve ikramlardan duydukları memnuniyeti dile getiren Canik sakinleri, Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya teşekkürlerini iletti.
- 3 / 3
Canik Belediyesi ekipleri, hafta boyunca ilçenin 52 mahallesinde kar küreme, yol tuzlama ve solüsyon uygulama gibi çalışmaları kesintisiz sürdürdü. Belediyenin kar yağışlarına karşı sergilediği hızlı ve etkili müdahale, vatandaşlar tarafından takdir topladı. Bir ilçe sakini, "Belediyemiz yolları açtığı için çocuklarımızı da getirdik. Burada eğleniyoruz, karın tadını çıkarıyoruz. Hem çocuklar evde bunalmamış oluyor. Belediyemize teşekkür ediyoruz" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Gönül sofrası ikram aracıyla da ilçenin farklı noktalarında vatandaşlara sıcak ikramlar sunulurken, Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, tüm ekiplerle birlikte sahada olduklarını ve çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirtti.
- 15:1515 Temmuz gecesi Meclis'te yaşananlar: Milletvekili Keşir o anları anlattı, 'kan hafızamız canlandı
- 15:06Menteşe'de darp edilen kadın hastanede hayatını kaybetti
- 14:56Vali Makas'tan 15 Temmuz mesajı: Çıplak ellerle ihanete dur denilen o gün
- 14:47DENİB Başkanı Uğurlu: İmalat sanayine sağlanan 1 trilyon TL’lik finansman, rekabet gücünü artıracak
- 14:37Çerçioğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz dünyaya ders verdi











