Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferleri iptal edildi
- 6 / 1
Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'nde yer alan Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine bu hafta sonu yapılması planlanan tüm feribot seferleri, beklenen lodos fırtınası nedeniyle iptal edildi.
- 6 / 2
Kuzey Ege Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle, 3 Ocak 2026 Cumartesi ve 4 Ocak 2026 Pazar günü Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hattında tarifeli tüm feribot seferleri gerçekleştirilemeyecek. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş'den yapılan açıklamada, iptal edilen seferlerin yolcu ve araç taşımacılığını etkileyeceği vurgulandı.
- 6 / 3
Bu iptaller, planlarını yapan yolcular için büyük bir hayal kırıklığı yaratabilir. Yolcuların, alternatif ulaşım yöntemlerini göz önünde bulundurarak seyahat planlarını yeniden değerlendirmeleri önerildi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı










