Bir haftadır haber alınamayan şahıs evinde ölü bulundu, komşuları yasa boğuldu
- 6 / 1
Aydın'ın Efeler ilçesinde, komşularının bir haftadır haber alamadığı 72 yaşındaki Hilmi Altındağ, evinde ölü bulundu.
- 6 / 2
Köprülü Veysipaşa Mahallesi'ndeki müstakil evde yaşayan Altındağ'dan bir süredir haber alamayan komşuları, şahsın sağlık durumundan endişe ederek kendisine ulaşmaya çalıştı. Telefonla arayıp yanıt alamayan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
- 6 / 3
Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, eve girdiklerinde Hilmi Altındağ'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yaklaşık 10 gün önce hayatını kaybettiği değerlendirilen şahsın evinden sokağa yayılan kötü koku, çevredeki vatandaşları da olumsuz etkiledi. Şahsın cenazesi, gerekli incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.
- 6 / 4
Hayatını kaybeden Altındağ'ın komşusu Ahmet Arabacı, "7-8 senedir tanıyorum. Babam gibi severdim. Evinden dışarı çıkar kendi ihtiyacını görürdü ama son zamanlarda rahatsızlandı. Hastaneye gitti ve doktorlar ameliyat olması gerektiğini söylemişler. Bana gelip 'ben hastaneye yatarsam bana bakar mısın?' diye sormuştu. Ben de 'tabii bakarım abi' demiştim. Ama doktorlarla tekrar görüştükten sonra ameliyat olmak istemedi. Kendisine bir haftadır ulaşamıyorduk." diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 6 / 5
- 6 / 6
- 11:29Ekranlara gömülen nesil: Boyunlar 'telefon boynu' tehlikesiyle karşı karşıya
- 11:20İzmir Ekonomi Üniversitesi, eskrimde Türkiye şampiyonu oldu
- 11:10Gazze'ye yardım taşıyan filoya İsrail'den müdahale: Gemilere asker çıktı, kameralar kırıldı!
- 11:01Kaan Özhelvacı: Genç Türkiye, ekonomik bağımsızlığın anahtarıdır
- 10:51Germencik'te tren faciası: 73 yaşındaki Hasan İgret hayatını kaybetti










