Başkan Akın, çocuklara bayramda koltuğunu devretti
- 4 / 1
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak iki öğrenciye devretti.
- 4 / 2
Bu yıl Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Kuzey Özcan ve Halalca İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Meryem Bacakoğlu, başkanlık koltuğunu devralarak Akın ile birlikte gün boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Başkan Akın, çocukları karşılayarak onları tek tek öptü ve sohbet etti.
- 4 / 3
Başkan Akın, çocukların hayallerinin kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramda, Balıkesir’in geleceğini Kuzey ve Meryem’e emanet etmekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi. Akın, "Çocuklarımızın hayalleri ve istekleri benim hedefimdir. Onların gözlerindeki ışık, bu ülkenin yarınları için önemli bir umut kaynağıdır" şeklinde konuştu.
- 4 / 4
- 12:53Ukrayna'nın savunma sanayisi: Iryna Terekh ve Fire Point'in yükselişi
- 12:43Çiftçinin umudu yeşil domatesine bile icra geldi: Üretici borç batağında çaresiz
- 12:33Malatya, COP31 öncesi uluslararası finans kuruluşlarının ilgi odağı oldu
- 12:23Karşıyaka'da genç savunmacı veda etti: Ethem Örgev takımdan ayrıldı
- 12:13Patnos Devlet Hastanesi'nde çocuklara özel sigara bırakma polikliniği açıldı










