Başkan Ahmet Akın, Susurluk'ta hemşehrileriyle iftar sofrasında buluştu
- 5 / 1
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan ayı boyunca 400 bin kişiyi iftar sofralarında buluşturarak, bu kez de Susurluk'ta hemşehrileriyle bir araya geldi.
- 5 / 2
Susurluk Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenen iftar programına, Başkan Akın'ın eşi Arbil Akın ile birlikte birçok yerel yönetici ve vatandaş katıldı. Akın, iftar öncesinde Susurluk Kaymakamı Turgut Gülen ve diğer yerel yöneticileri ziyaret etti. İftar alanına geçmeden önce, katılımcılarla sohbet eden Akın, Ramazan'ın önemine vurgu yaptı.
- 5 / 3
Akın, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Balıkesir’in 20 ilçesinde 400 binin üzerinde hemşehrisiyle bir araya geldiğini belirtti. "Biz, büyük bir aileyiz" diyen Akın, iftarın yanı sıra vatandaşlarla sohbet etmenin de önemine dikkat çekti. Ayrıca, Ramazan ayının getirdiği bereketi paylaşmaya devam edeceğini ifade etti. Akın, "Bu memleketin hayırlı bir evladı olmak en büyük isteğim. Sokakta aç yatan kimse kalmaması için çalışacağım" dedi. Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel de dayanışmanın önemine değinerek, herkesin Ramazan ayını kutladı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu










