Bandırmaspor, Amed Sportif Faaliyetler'i 2-0 mağlup etti
- 5 / 1
Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında Bandırmaspor, Amed Sportif Faaliyetler’i sahasında 2-0'lık skorla yenerek önemli bir galibiyet elde etti.
- 5 / 2
Maç, 17 Eylül tarihinde oynandı ve hakem Ozan Ergün'ün yönetiminde gerçekleşti. Bandırmaspor, bu karşılaşmada Arda Özçimen, Hikmet Çiftçi, Mamadou Fall (Enes Cinemre dk. 84), Muhammed Gümüşkaya, Joao Amaral (Mücahit Albayrak dk. 84), Kerim Alıcı, Amidou Badji (Yusuf Can Esendemir dk. 90+3), Emirhan Acar (Oğuz Ceylan dk. 67), Atınç Nukan, Enes Aydın ve Remi Mulumba ile sahada yer aldı. Yedek oyuncular arasında ise Akın Alkan, Yiğit Zorluer ve Yasin Arda Midiliç bulunuyordu.
- 5 / 3
Bandırmaspor'un gollerini Emirhan Acar (dk. 60) ve Amidou Badji (dk. 63) kaydetti. Amed Sportif Faaliyetler'de ise Murat Uçar, maçın 39. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sarı kart gören oyuncular arasında Bandırmaspor'dan Enes Aydın, Amidou Badji, Oğuz Ceylan ve Arda Özçimen, Amed FK'dan ise Sinan Kurt ve Ohena Felix yer aldı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 11:56AFAD tırı devrildi, beyaz eşyalar yola saçıldı: 2 yaralı!
- 11:46Ezel Akay ve kardeşi uyuşturucu operasyonuyla adliyeye sevk edildi
- 11:36Piyasalar nefesini tuttu: TCMB ve ECB'den kritik faiz kararları bekleniyor, jeopolitik gerilimler ve yapay zeka rallisi sürükleyici güç
- 11:26Bakü'deki tarihi konak, tek duvarı bile yıkılmadan taşındı
- 11:16Kanseriyle mücadele ederken zeytinlikleri yanan kahraman: Nazmi dede alevlere umut taşıdı











