Manavgat-Antalya D-400 Karayolu üzerinde bulunan refüjdeki kuru otlar ve ağaçlar tutuşarak yangına neden oldu. Çevredeki işyeri çalışanları ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Aydınlatma direğinden başladığı belirtildi
Yangının, refüjde yer alan aydınlatma direğinin tabanından başladığı ifade edildi. Tutuşan ot ve ağaçların yaydığı alevler, geceyi adeta aydınlatarak ilginç görüntüler oluşturdu. Olay, D-400 Karayolu Gültepe kavşağı yakınlarında meydana geldi.
Çalışanlar ilk müdahaleyi yaptı
Yangını fark eden yakındaki bir mobilya atölyesinin çalışanları, hem yangına müdahale etmeye çalıştı hem de durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Mobilya atölyesi çalışanlarının erken müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alınırken, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle tamamen söndürüldü. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.







