Aydın'da Gazeteci Fatma Yazıcı'yı son yolculuğuna uğurladılar

  • 6 / 1 Aydın'da Gazeteci Fatma Yazıcı'yı son yolculuğuna uğurladılar 0

    Aydın'ın Efeler ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci Fatma Yazıcı için Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) önünde düzenlenen törenle meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

  • 6 / 2 Aydın'da Gazeteci Fatma Yazıcı'yı son yolculuğuna uğurladılar 1

    Gazeteci Fatma Yazıcı, grip ve halsizlik şikayetleriyle Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurmuş ve konulan teşhis sonrası tedavi altına alınmıştı. Dün gece saatlerinde durumu ağırlaşan Yazıcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ani ölümü basın camiasında büyük üzüntü yarattı.

  • 6 / 3 Aydın'da Gazeteci Fatma Yazıcı'yı son yolculuğuna uğurladılar 2

    AGC önünde düzenlenen törene Yazıcı'nın meslektaşları, sevenleri ve ailesi katıldı. Törende dualar edildi ve helallik alındı. AGC Başkanı Naci Eriş, yaptığı konuşmada Yazıcı'nın yüksek hayat enerjisinden ve ani ölümünün basın camiasını derinden etkilediğinden bahsetti. Aydın'da görev yapan tüm gazeteciler adına Yazıcı'nın ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Eriş'in konuşmasının ardından dualar okundu. Siyaset ve iş dünyasından kişilerin de katıldığı törenin ardından Yazıcı'nın naaşı, helallik alınarak defnedilmek üzere Denizli'nin Çivril ilçesine götürüldü.

  • 6 / 4 Aydın'da Gazeteci Fatma Yazıcı'yı son yolculuğuna uğurladılar 3

  • 6 / 5 Aydın'da Gazeteci Fatma Yazıcı'yı son yolculuğuna uğurladılar 4

  • 6 / 6 Aydın'da Gazeteci Fatma Yazıcı'yı son yolculuğuna uğurladılar 5