Aydın'da camide tuvaleti kullanan vatandaş, not ve para bırakarak helallik istedi
- 7 / 1
Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi'nde, Mutaf Camii'nde yaşanan ilginç bir olay, toplumda insanlığın yaşadığına dair umut verdi. Kimliği belirsiz bir vatandaş, camideki tuvaleti kullandıktan sonra, yanına bıraktığı bir not ve 100 TL ile helallik diledi.
- 7 / 2
Cami İmam Hatibi Veli Battal, olayı fark edince hemen Atça Mahalle Muhtarı Ali Keleş'e giderek parayı teslim etmek istedi. Muhtar Keleş ise paranın camiye bırakıldığını belirterek, caminin ihtiyaçları için kullanılmasının daha uygun olacağını ifade etti. Caminin henüz güvenlik kamerası olmaması nedeniyle, bu hassas davranışı sergileyen kişinin kimliği tespit edilemedi.
- 7 / 3
Muhtar Ali Keleş, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Cami imamımız Veli Battal olayı anlattığında çok şaşırdım. Üstelik camideki tuvalet ücretsiz ve ihtiyacı olan herkes kullanabilirdi. Adeta insanlık ölmemiş denebilecek bir davranış. Camideki tuvaleti kullanmış ve kimsenin hakkına girmemek adına bu hareketi yapmış. Buradan bu vatandaşımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ramazan ayına gireceğimiz bu günlerde bu davranışı görmek bizleri çok mutlu etti" dedi. Bu olay, toplumsal değerlerin hâlâ canlı olduğunu gösteren nadir örneklerden biri olarak kayıtlara geçti.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor
- 18:04Gümüş fiyatlarında kritik gelişmeler: Yatırımcılar dikkat kesildi
- 17:54Altın madencileri 20 yılın en ucuz fırsatı mı? Bank of America'dan çarpıcı analiz











