Asena, Trabzonspor için 61 forma aldı ve hedefini açıkladı
- 4 / 1
Ünlü sanatçı Asena, Trabzonspor'un Mohamed Salah transferi öncesinde verdiği 61 forma sözünü yerine getirmek için Trabzon’a geldi.
- 4 / 2
Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi Trabzon Meydanı’ndaki TS Club mağazasından 61 adet forma satın alan sanatçı, Trabzonspor’un şampiyon olması durumunda gelecek sezon 161 forma alacağını duyurdu. Asena, Trabzonspor’un kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade ederek, “Trabzonlu olmak bir ruhtur” dedi.
- 4 / 3
Asena, Galatasaray karşılaşmasında taraftar desteğinin kritik olacağını vurguladı. “Tribünleri coşturursak, heyecanı oyuncularımıza yayarsak farklı bir sonuç elde edebiliriz” şeklinde konuştu. Ayrıca, Trabzonspor’un her zaman yanında olacağını ve şampiyonluk beklediğini belirtti.
- 4 / 4
Açıklamalarında takımın oyun yapısına da değinen Asena, oyuncuların kendi mevkilerinde oynaması gerektiğini vurguladı. “Trabzonspor romantizmle yönetilecek bir takım değildir” diyerek disiplin ve özverinin önemine dikkat çekti. Son olarak, şampiyon olmaları durumunda yeni forma alacağını yineleyerek, “Sözüm söz” dedi.
- 18:47Aksaray'da otomobil direği ve ağacı devirdi: 1 yaralı
- 18:37Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, uyuşturucu baronlarına karşı mücadele vurgusu yaptı
- 18:28Kars belediyesi 600 milyon TL'lik yatırımla güçlendi
- 18:18Bursa Gastronomi Festivali, fetheden lezzetler temasıyla başladı
- 18:08Adana'da dere çevresi çöple kirlendi











