Antalya'dan Gazze'ye destek: Küresel Sumud Filosu'na İsrail müdahalesine tepki
- 11 / 1
Antalya'da, İsrail donanmasının Gazze'ye yardım götürmek amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na müdahalesine karşı yüzlerce kişi bir araya gelerek tepki gösterdi.
- 11 / 2
Etkinliğe, Küresel Sumud Filosu'na Antalya'dan katılan aktivist Hakan Şimşek ile canlı video bağlantısı kuruldu. Şimşek, "Onlar müdahale etseler de etmeseler de kaybedecekler. Kaybetmeye mahkumlar. Ne bedel ödersek ödeyelim Gazzelilerin ödediği bedelle kıyaslanamaz" diyerek, uluslararası sularda olduklarını ve müdahale hakkı olmadığını belirtti. Amaçlarının Gazze'deki mazlumlara yardım ulaştırmak olduğunu vurguladı.
- 11 / 3
Manavgat ilçesinde de vatandaşlar, tekneye binerek dualarla filoya destek verdi. Manavgat Kudüs Platformu öncülüğünde bir araya gelen yaklaşık 100 kişilik grup, Külliye Camii'nde yatsı namazının ardından Manavgat Irmağı üzerindeki teknede basın açıklaması yaptı ve dua etti. Platform Başkanı Mehmet Gayretli, gemide bulunanlarla telefon bağlantısı kurarak bölgedeki gelişmeler hakkında anlık bilgiler aktardı. Katılımcılar, "Özgür Filistin" ve "İsrail Gazze’den defol" sloganları atarak Gazze halkına destek mesajı verdi.
- 11 / 4
- 11 / 5
- 11 / 6
- 11 / 7
- 11 / 8
- 11 / 9
- 11 / 10
- 11 / 11
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü









