Antalya'da yeni rekor: 105 bin yabancı turist
- 3 / 1
Antalya'da turizmde yeni bir günlük ziyaretçi rekoru kırıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 3 Ağustos'ta sadece havayoluyla 105 bini aşkın yabancı turistin kente giriş yaptığını açıkladı.
- 3 / 2
Bakan Ersoy, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, 3 Ağustos'ta kente sadece havayoluyla gelen yabancı turist sayısının 105 bin 284 olduğunu belirterek, 'Antalya’dan yine gurur verici yeni bir rekor!' ifadesini kullandı. 'Bu rakam tüm zamanların en yüksek günlük ziyaretçi sayısı olarak dikkat çekiyor. Antalya’mıza yılbaşından bu yana 9 milyon 231 bin 309 yabancı ziyaretçi sadece havayoluyla geldi' dedi.
- 3 / 3
Türkiye’nin turizmde sadece sayı değil, kalite ve güvenle de öne çıktığını vurgulayan Ersoy, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: 'Türkiye, turizmde sadece rakamlarla değil, güvenle, kaliteyle ve misafirperverliğiyle fark sağlıyor. Gururluyuz.'
- 08:48IMF, Türkiye için büyüme tahminini düşürdü, enflasyon öngörüsünü yükseltti
- 08:38Uçakta tahtakurusu paniği seferi durdurdu
- 08:28İtalya'daki sismik hareketlerin nedeni alt kabuk soyulması
- 08:19Tankerle petrol taşımak uzaya fırlatmadan pahalı
- 08:09Dolar 49,36 TL'ye yükselirken euro ve sterlin toparlanıyor










