Antalya'da soğuk hava deposunda çıkan yangın yürekleri ağza getirdi
- 4 / 1
Antalya'da bir soğuk hava deposunda çıkan yangın, çevrede kısa süreli bir paniğe yol açtı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın, büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
- 4 / 2
Yangın, Kepez ilçesi Altıayak Mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda saat 12.30 sularında patlak verdi. Edinilen bilgilere göre, balık ve et ürünlerinin muhafaza edildiği soğutma bölümünde henüz bilinmeyen bir sebeple alevler yükseldi. Depo çalışanları, dumanları fark edince ilk müdahaleyi kendi imkanlarıyla yapmaya çalıştı, ancak durumun ciddiyeti üzerine derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi.
- 4 / 3
Depo içinde çalışanların olabileceği ihtimali üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan çok sayıda ekip sevk edildi. Polis ekipleri de güvenlik önlemleri almak üzere bölgeye yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, soğuk hava deposu içinde yaptıkları kontrollerde kimsenin bulunmadığını tespit etti. Yaklaşık yarım saatlik yoğun bir çalışmanın ardından yangın tamamen söndürülerek, içeride biriken duman tahliye edildi. Olayda depoda küçük çaplı maddi hasar oluştuğu belirtildi.
- 4 / 4
- 06:58Alanya'da kan donduran kazada iki kişi havada uçuştu: Motosiklet dehşeti
- 06:48Başkan Er, öğrencilere yemek dağıtarak destek verdi
- 06:38Türk lirası yatırımlarına sevindirici vergi müjdesi: Stopaj avantajı uzatıldı
- 06:28Derdin Köyü'nde yeni beton kanal projesi için hazırlıklar başladı
- 06:19Tomarza'da gökyüzü cevizle buluştu: Tarlalar adeta harabeye döndü









